UWAGA:
W 2024 roku planujemy wiele ciakawych inicjatyw, które zapewne uatrakcyjnią Wasz czas. Chcielibyśmy także, Abyście to Wy zaproponowali działania, które sprawią Wam i Innym przyjemność. Nastawiamy się na wspólne spotkania, pomaganie Innym oraz propogowanie sportu w duchu ekologii, czyli obcowaniu w Naszym otoczeniu.

W ramach organizacji eventów zawsze mile widziani są Wolontariusze, choćby do zabezpieczenia trasy biegu, do pomocy przy organizacji sadzenia lasu, czy sprzątania, jak również w ramach akcji zbierania środków dla potrzebujących.

Chętne osoby, z powołania, całe Szkoły, Placówki oraz Instytucje zapraszamy do współpracy i udziału w akcjach.

Kontaktować się z Nami można poprzez: fb, e-mail, GSM.

Dziękujemy za dotychczasowe wsparcie i poświęcony Czas!
1. 27.01.2024 r. - "10. Ćwierćmaraton Komandosa" - bieg ekstremalny - zapisy poprzez stronę: www.biegislupsk.pl

2. 28.01.2024 r. - "Policz się z Cukrzycą" - bieg i marsz na słupskich bulwarach - zapisy poprzez stronę: www.biegislupsk.pl

3. 23.03.2024 r. - "Ekumaniczny Marsz - ku Pojednaniu" - ekstremalny marsz wieczorno-nocny na "Górkę Narciarza" - zapisy poprzez                                          stronę: www.biegislupsk.pl